2014. december 30., kedd

HAJ 2014

2014 utolsó napjaiban járunk. Egy kis visszaemlékezéssel felidézem az idei nagy trendeket.

Csapzott Kleopátra-frizura

Sokan választották idén ezt a stílust. Rendezett és igényes vágás, de a mindennapi törődést látványosan nélkülöző viselet. Akármennyire is furcsán hangzik, de nálam is kértek olyat, hogy ne fésüljem ki és úgy szárítsam meg, hogy szélfútta legyen.


Ombre

Nevezhetjük lenőtt hajnak is, de ennél többről van szó! Bevallom, hogy nehéz szép ombrét készíteni, hogy a színek passzoljanak. Lényege ennek a trendnek abban rejlik, hogy a hajvégek elütnek egy fokozatos átmenettel a tőtől. Leggyakrabban a természetes ombrét, amolyan "napszítta" stílust kértek tőlem, aminek a lényege abban rejlik, hogy a végek fokozatosan világosodnak pár árnyalatot.


Bubi természetesen

Idén a természetesség és a természetesnek hatás mindenkinél első számú szempont volt. Így a bubinál is. A színekkel nem volt sok játékom, de a vágásnál oda kellett figyelnem.


Hosszú haj

A hosszú hajú vendégeim is még hosszabbat kívántak. De nem csak tőlem, mert jártamban keltemben mindenhol valamilyen módszerrel hosszabbított hajakat láttam. Hosszabbításnál előnyt élvezett a természetes ombre.


Színes ombre

Még mindig ez a furcsa nevű frizura, az ombre. Aki mégis bevállalta, a vöröset választotta, de igény lett volna a kékre és zöldre is, de az végül nem valósult meg.


Váltott hajszín, rövid hajra

Amire leginkább az jellemző, hogy tarkóban sötétebb a hajszín. Idősebb, rövidebb hajú vendégeimnél nagy sikert aratott. A tarkót akár lehet az eredeti hajszínen hagyni, és akkor elég csak a fejtetőt világosítani, festeni valamilyen másik színre. Előnye, hogy kevésbé látványos a lenövés.

Nincsenek megjegyzések: