2015. január 22., csütörtök

Gyors frizurák - videóval

Amikor reggel felkelsz, és sehogy sem áll a hajad, de nincs időd megmosni, vagy előző nap mostad, akkor inkább csak feltűznéd, hogy álljon valahogy. Ehhez tudok adni ötleteket.


Búbos haj

Egyszerűen a fejed tetején hátra tűzöd a hajad. Akár alá is tupírozhatsz, hogy magasabb legyen. Ezt utána össze is foghatod hátul, vagy fül fölött.

Kócosan szexi haj

A frufrut érdemes kicsit simábbra hagyni, a többit meg jól összeborzolni. Göndör, vagy hullámos hajúaknak ajánlom elsősorban.


Hajráf

A hajráf nem csak abban segít, hogy a szembe lógó frufrut el tudjuk tűzni valahogy, hanem abban is segít, hogy jelentősen javítsunk a frizuránkon. Díszes hajráffal akár még elegáns hajunk is lehet.


Lófarok csalás

Többféle képpen lehet csalni a lófarokkal. Ha még csak félhosszú a hajunk, akkor egyszerűen csatokkal keltjük azt a hatást, mintha lófarkunk lenne. Hosszabb hajnál viszont a kétszeri gumizás a nyerő!

Kislányosan aranyos haj

A koszorús kislányoknak szokott ilyen lenni a hajuk, mivel ezt pár perc alatt el lehet készíteni, csak sok apró hajcsat kell hozzá. Bárhogyan variálható, akár fel is fogható!


És mindezeket most bemutatom egyetlen tízperces videóban is! 



Nincsenek megjegyzések: